Verdifulle Tips Om Et Utsøkt Oppussingsprosjekt

Det er vanskelig å komme hjem fra jobben din og møte en annen oppgave – men oppussing er givende. Disse tipsene vil hjelpe deg med å bestemme når du skal ansette en profesjonell, og hvordan du finner en god en. De vil også hjelpe deg med å finne ut hvordan du gjør en god jobb på ombygging eller reparasjon oppgaver du bestemmer deg for å gjøre selv.

Bruk energieffektive apparater når remodeling eller bygge et nytt hjem. Verktøyet kostnadene kan legge opp raskt hvis du ikke bruker effektive apparater. Du kan finne vurderingen av hvilken som helst maskin du kjøper på taggen. Den ville fortelle du prisen av benytter den over et år og over dens ‘ levetid.

Å forbedre hjemmets energieffektivitet er en type oppussing som kan gi betydelig avkastning både på kort og lang sikt. Mulige forbedringer å vurdere er: installere solcellepaneler på taket, hulrom veggisolasjon, loft isolasjon og erstatte eventuelle enkeltglassede vinduer med doble vinduer eller til og med trippel-glaserte vinduer.

Her er en enkel måte å fikse hullene på bunnen av dårlig montert innvendige dører. Sandwich en del av tømmer (kuttet til bredden av døren) mellom to deler av panel. La hvert stykke panel stikker ut utover den øvre siden av to av to med ca en tomme. Slip forlengelsen over bunnen av døren og skru hvert stykke panel på plass mot hver side av døren.

En vanlig forekomst i mange hjem er et lekkende dusjhode. Dette skyldes en defekt eller skadet O-ring inni hodet. For å stoppe lekkasjen, bare påfør tape på hodet, og vri hodet av med en rørnøkkel. Finn en O-ring som passer til hodet ditt og plasser den i. Plasser rørtetningen rundt rørgjengene og skru hodet på igjen, med en endelig stramming fra rørnøkkelen. Test deretter hodet for ytterligere lekkasjer.

Et enkelt oppussingsprosjekt som vil la huset ditt se friskt og nytt er maleri. Velg nøytrale farger som lyseblå eller subtile greener. Ta opp taket i farger som eggeskall, hvit eller krem. Topp av utseendet med krone støping og husk at det er kits for å hjelpe deg å oppnå et profesjonelt utseende selv om du har svært lite erfaring.

Hold hjemmet ditt luktende duftende og friskt ved å lage dine egne potpourri poser. Kjøp noen små smykker organza poser og fylle dem med butikken kjøpte potpourri. For å øke duften, hell noen aromaterapioljer på toppen. Vis dem i forskjellige områder av hjemmet ditt for å skape et fint og duftende miljø.

Hvis hjemmet ditt er fylt med gamle brune tredører, ikke prøv å lyse dem opp med maling. Innsatsen som er involvert vil ikke være verdt det. Det kan ta tre eller fire strøk maling for å dekke det brune treet. Det er bedre å kjøpe en ny hvit dør i stedet.

Du har nå noen konseptuelle verktøy for dine oppussingsprosjekter. De har også hintet deg inn om verktøy som skiftenøkler og samer som du trenger for å gjøre en profesjonell jobb selv og har adressert spørsmålet om når det er fornuftig å ansette en profesjonell. Det kan være lurt å opprette en ny «å gjøre» liste nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *